Övriga yogaformer

I tidigare inlägg har vi berättat lite om några av de mest vanliga yogaformerna. I det här inlägget tänkte vi att det vore roligt att berätta lite om övriga yogaformer som inte är lika vanliga i Sverige.

SUP yoga

Om du har tillgång till vatten, en SUP och gillar yoga ska du testa på SUP yoga. Det här är alltså en sorts yoga som utförs på en så kallad stand up padelboard. SUP yoga är en yogaform som blivit allt mer populärt de senaste åren och är särskilt bra för dig som vill träna din balans.

Acroyoga

Om du är orädd och vill testa på en ny form av yoga kan acroyoga vara något för dig. Acroyoga är vad det låter som, en blandning mellan akrobatik och yoga. Det betyder att du utför många av övningarna i luften med hjälp av av partner. Med andra ord kan acroyoga vara något som du och din partner provar på tillsammans. Det kommer garanterat att öka er tillit till varandra.

Yoga med djur

En annan form av yoga som garanterat kommer att få dig att må bättre är yoga tillsammans med djur. Det finns till exempel getyoga och hundyoga.