Kom ner i varv med vin och yoga

Yoga är ett bra sätt att få både kroppen och knoppen att slappna av. Men utöver att yoga är ett bra sätt att komma ner i varv så finns det också andra saker som kan komplettera. Ett bra exempel på det är vin eftersom vin har flera egenskaper som gör att man känner sig mer avslappnad. Därför kan det vara passande om du tar ett glas vin efter ditt avslutade yogapass som belöning och för att komma ner i varv ännu mer.

Köp vin online

Att besöka Systembolaget kan vara en stressfaktor. Därför är det bra att det också går att köpa alkohol på nätet. Du kan till exempel köpa zinfandel på Vinoteket som är en hemsida där du kan köpa vin online. När du har fått hem vinet kan du korka upp det och stressa ner efter en lång dag eller ett yogapass. Du kan finna söka efter zinfandel Vinoteket för att därefter hitta rätt. Vinet tillverkas på en blå druva som växer främst i USA men det finns även odlingar i Sydamerika, Australien och Indien. Zinfandeldruvan kommer dock ursprungligen från Kroatien. Druvan ger ett brett spann av smaker och ger allt från fruktiga roséviner till fylliga rödviner såväl som mjuka och runda viner. Men det finns även söta dessertviner såväl som bubbel om du föredrar det. Med andra ord är zinfandel en bra vinsort att rikta in sig på, oavsett vilken typ av vin som du föredrar. Du kan hitta vitt, rött, rosé och bubbel på Vinotekets hemsida.

Vinets främsta karaktärsdrag är att de är fruktiga och bäriga och har inslag av solmogna jordgubbar, björnbär och mörka körsbär. En annan sak som är typiskt för zinfandelviner är att de har hög alkoholhalt.

Du kan kolla in utbudet och köpa hem vin och därefter kunna njuta av det.