Mindfulness

Meditation, yoga och mindfulness är något som går hand i hand. I det här inlägget kommer du att få en kort genomgång på vad mindfulness är för något.

Vad är mindfulness?

På svenska kan man säga medveten närvaro vilket beskriver ganska bra vad mindfulness är för något. Mindfulness är en sorts meditationsteknik där man gör olika övningar som gör att du kan fokusera bättre på att vara närvarande i nuet. Många som lider av någon form av psykisk ohälsa blir rekommenderade att testa på mindfulness.

Så utövar du mindfulness</h2>

Det krävs inte särskilt mycket för att du ska kunna utöva mindfulness. Det enda du behöver är att se till att du inte blir störd av din omgivning och att du sitter eller ligger ner bekvämt. På internet finns det massor med bra guider och information på hur du kan gå tillväga för att prova på mindfulness. Om du känner dig bekväm med att utöva mindfulness bland andra människor finns det många bra kurser du kan gå. Från början kan det kännas ovant och många blir rastlösa. Det absolut bästa du kan göra är att ha tålamod och lära dig teknikerna för att även du ska uppskatta och gynnas av mindfulness.